X
Sponsor
    Kategoriler: Oyun

Kafaları Karıştıran GTA 6 Fragmanı!

Sponsor

GTA oyunu kendine has serileri ile oldukça geniş çaplı bir seçim sunuyor ve çözümleri de bu amaçlarda otaya çıkarıyor. GTA6 ile ilgili ilk fragman yayınlandı ve PS5 ile birlikte piyasaya sürüleceği düşünülüyor oyunun.

Oyunseveler ile ilgili olarak 2019 yılından bu yana oldukça merak edilen ve büyük bir çalışma ile beklenen GTA 6 oyunu, kendine has çalışmaları ile de gayet aktif bir beklenti ve yenilik yaratıyor. Rockstar Games tarafından yapılan açıklamalar ve konuya dair seçenekler herkes için bir çözüm ve fırsat ortaya çıkarmasını sağlıyor.

Normal koşullarda Rockstar Games’in, GTA 6’yı 2019 yılında duyurması bekleniyordu. Çünkü GTA 5 piyasaya sürüleli tam 6 yıl olmuştu ve Rockstar Games, özellikle de büyük oyunlarının arasında 5 – 6 yıl kadar zaman koyuyordu. Ancak beklentiler boşa çıktı ve Rockstar Games, GTA 6 ile ilgili en ufak bir açıklama bile yapmadı. Hal böyle olunca da oyunseverler, GTA 6 ile ilgili kendileri iz sürmeye başladılar.

GTA 6 Büyük sürprizle geliyor!

Oyuna dair söylenecek şeyler oldukça farklı ve fazla. Bu da bazı gelişmeleri kendine has bir dilde ilerletmeyi sağlıyor diyebiliriz. GTA 6 ile ilgili ikinci iddia ise biraz karmaşık. Şöyle ki; Rockstar Games, yeni bir iş ilanı yayınladı. Hala aktif olan söz konusu ilanda Rockstar Games, bir video editörü aradığını söylüyordu. Belirli bir oyun isminden bahsedilmiyordu ancak bu video editörünün şirketteki işinin oyun fragmanı üretmek olacağından bahsediliyordu. Bu ilanla eş zamanlı olarak Twitter‘da yapılan bir paylaşım ise kafaları karıştırdı.

Not: GTA6 Fragmanı Nisan ayında paylaşılacak.

Sponsor
Huseyin Gokcakil: 1994 Ankara Doğumlu. 3 Yıldır teknoloji haberciliği yapmaktadır. Son 1 yıldır TeknoXL.com bünyesinde editörlük hizmeti sunmaktadır. Aynı zamanda bağlı olduğu sanat kulübünde tiyatro oyunculuğu yapmaktadır. E-posta: huseyin.gokcakil@teknoxl.com
Sponsor
Benzer Yazılar