X
Sponsor

Realme GT 2 Pro’nun Teknik Özellikleri Açıklandı!

Realme Gt2 Pro.jpg

Sponsor

Realme GT 2 Pro teknik özellikleri ile ilgili resmi olmayan bir haber ortaya çıktı. Habere göre, Realme GT 2 Pro lansmanın 2022’nin başlarında olacağını gösteriyor. Yeni Realme GT 2 Pro’nun Qualcomm Snapdragon 898 yonga seti ile desteklenen amiral gemisi bir cihaz olacağı yönünde. Bu işlemcinin bu ay gerçekleçecek olan Qualcomm Zirvesi sırasında duyurulması bekleniyor. Realme GT 2 Pro’nun 125W hızlı şarj desteği gibi üst seviye özellikler ile sahip olacağı söyleniyor.

WhyLab tarafından yapılan habere göre Realme GT 2 Pro özellikleri, yakında çıkacak Snapdragon 898 yonga setini içerecek. Yeni işlemcinin, LPDDR5 RAM ve UFS3.1 depolama ile birlikte gelmesi bekleniyor. RAM ve depolama bilgileri ise henüz açılanmadı.  Realme GT 2 Pro 6.51 inç FHD+ AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor.

Kamera bölümünde, OIS destekli 50MP birincil kamera, ön tarafta ise, 32MP kamera ile gelmesi bekleniyor. Realme GT 2 Pro’nun öne çıkan bir diğer özelliği ise, birkaç dakika içinde cihazı tamamen şarj etmesi beklenen 125W hızlı şarj desteği. Diğer özellikler arasında Wi-Fi 6 desteği, Bluetooth 5.2 ve Android 12 tabanlı Realme UI 3.0 yer alabilir.

Sponsor
Hasan Atmaca: Makine mühendisi yazar, Teknoxl teknoloji haberleri kuruluşunda genel yayın yönetmeni ve editör olarak görev almaktadır. Teknoloji meraklısı yazar, bilgi ve deneyimini Teknoxl.com okurları ile paylaşıyor. Yazar 45 yaşında evli ve iki çocuk babasıdır.
Sponsor
Benzer Yazılar