X
Sponsor
    Kategoriler: Oyun

BioShock Oyununa Dair Detayları Derledik!

Sponsor

Oyun konusunda pek çok kişinin ilgisini çeken BioShock Oyunu, pek çok kişiye ulaşacak bir seviyede üretilmiş durumda. 2K Games, BioShock serisine bir yenisini daha ekliyor. Söz konusu bu oyun, kişisel olarak gayet hızlı ve etkili bir şekilde çalıştığı ve ön plana çıkarıldığı için yeniliklerin tamamını tek bir tıklama ile kullanıyor ve incelemeye başlıyorsunuz. Aslında amaç da tamamen bu oluyor.

Yeni oyun ile ilgili şu ana kadar herhangi bir detay paylaşılmadı ancak Cloud Chamber adlı stüdyonun yayınladığı iş ilanları, yeni BioShock oyununun ne yönde şekilleneceğine ışık tutar nitelikte. Daha yakın, daha etkili ve özverili bir kullanım ile sizler de kendinizle ilgili her bir yaklaşımı ve beklentiyi ön plana çıkarabilir ve çözümleri ile karşımızda bekletebilirsiniz. 2K Games, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada BioShock serisine yeni bir giriş yapacağını duyurmuştu. Bu sayede daha rahat, daha hızlı ve daha estetik bir çözüm üzerinde duruyor.

Online oyun çözümlerine ulaşmak!

Oyunun yaklaşık iki yıldır gelişim sürecinde olduğu biliniyor ancak oyun yayıncısı, bu süreç içerisinde herhangi bir detay paylaşmaktan kaçınmayı tercih etti. Bakalım ilerlemeler karşımıza ne şekilde çıkacak ve bunlara verilen cevaplar nasıl olacak? Cloud Chamber adlı yeni kurulan bir stüdyo tarafından yayınlanan iş ilanları ise BioShock evreninin bir sonraki oyununa dair ipuçları barındırıyor olabilir. Keyifli, ayrıcalıklı ve yenilikçi bir çözüm üzerinden giden bu oyun, kişisel beklentilerimizi de en iyi şekilde büyütmek istiyor. Gelin, yayınlanan iş ilanlarını yakından inceleyelim.

Sponsor
Hasan Atmaca: Makine mühendisi yazar, Teknoxl teknoloji haberleri kuruluşunda genel yayın yönetmeni ve editör olarak görev almaktadır. Teknoloji meraklısı yazar, bilgi ve deneyimini Teknoxl.com okurları ile paylaşıyor. Yazar 45 yaşında evli ve iki çocuk babasıdır.
Sponsor
Benzer Yazılar