X
Sponsor
    Kategoriler: Oyun

Remastering Engine Özelliği Konsol Oyunlarını Oynatacak!

Sponsor

Ps5 ile ilgili cihaz çıkmadan ortaya sürekli yeni haberler çıkıyor. Söylenene göre Remastering Engine isimli bir özellik olacak ve bu özellik her zaman için farklı bir yapıda karşımıza çıkacak.

İnsanların isteklerini ve beklentilerini kendine has bir şekilde büyütmesini ve ortaya çıkarmasını sağlayan bu özellik, kişisel olarak beklentilerimizi de değiştiriyor ve ihtiyaçların da tamamını organize ediyor. Hal böyle iken PS5 hakkında söyleyeceğimiz şeyler daha etkili ve yenilikçi olarak büyüyor. Profesyonel bir kullanım ile ilgili olarak organize edeceğimiz her bir çalışmayı ve beklentiyi tek bir tıklama ile sizlere sunmaktayız.

Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde Sony’nin yeni konsolu PlayStation 5 hakkında ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. Yapılan her yeni çalışma da bu çözümleri organize etmeye başladı. İddialara göre yeni konsol, geriye dönük oyunlara uyumlu olabilecek ve eski nesil konsol oyunlarını çalıştırabilecek olan “Remastering Engine” özelliğiyle birlikte gelecekti. Hem sizler de etkin bir çalışmaya ulaşmış olun, hem de kendinizi bu aşamada bizlere sunmuş olun. İlk etapta inanılması güç olan bu özellik hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Duyurular sürekli devam ediyor!

Peki ama nasıl olacak da bu özellik çalışacak? Oyunlarla ilgili bir kişilik olan HipHopGamer, bir kaynaktan aldığı bilgiler neticesinde Remastering Engine’in varlığına ve yeteneklerine dair açıklamalarda bulundu. Bu çalışmalar da kişisel beklentileri bizlere sunan türden oluyor. Yapılan açıklamaya göre özellik, PlayStation 1 döneminden başlamak üzere PlayStation 4’e kadar çıkmış olan oyunları destekleyecek ve kullanıcıların eski oyun disklerini takmasına izin vererek oyunların güncellenmiş bir versiyonunu oynatabilecek. Bakalım neler ile karşılaşacağız ve nasıl bir yenilik bizi ön plana çıkaracak?

Sponsor
Levent Kaya: Bilgisayar mühendisi yazar, işi ile ilgili birikimini ve teknoloji bilgisini haber ve makaleleri ile TeknoXL.com web sitesine yansıtıyor. Yazar 32 yaşında evli ve profesyonel fotoğrafçı.
Sponsor
Benzer Yazılar