X
Sponsor

OnePlus, Yeni Logosunu ve Görsel Kimliğini Resmen Duyurdu!

OnePlus

Sponsor

OnePlus, “daha ​​tanımlanabilir ve çok yönlü” olmak amacıyla yeni logosunu ve marka kimliğini tanıttı. Şirket, yeniden tasarlanan logosunun Aralık 2013’te kurulduğundan bu yana “OnePlus markasının en önemli değişikliği” olduğunu söylüyor . Yeni logo, daha kolay bir rakamı “1” sunarken klasik OnePlus kırmızı renk vurgusu görünümünü koruyor. Markanın büyüyen fan tabanın sembolü olan ‘+’ simgesi şimdi daha büyük hale geliyor. Geleneksel kırmızı renge ek olarak, markanın tasarımını daha canlı hale getirmek için ikincil paletini camgöbeği, yeşil, macenta, çivit mavisi ve sarı renklerle güncelledi.

Oneplus eski ve yeni logo

OnePlus, yeni yazı tipinin okunabilirliği de artırdığını ve görünümünün daha kolay olduğunu söylüyor. Ayrıca, kurum içi reklam öğelerinin ve harici ajansın, yenilenen marka kimliğini tanıtmak için yaklaşık yedi ay boyunca işbirliği yaptığını belirtiyor. Amaç, OnePlus ile olan tüm etkileşimleri birleştirmek ve sadece iletişimle sınırlamakla kalmayıp, aynı zamanda OnePlus ürün ve hizmetlerini tüm temas noktalarında kullanma deneyimini birleştirmek.

OnePlus direktörü Mats Hakansson, “OnePlus kimliğini değiştirmiyor, ama neyi temsil ettiğimizi güçlendiriyor – Never Settle’ın gerçek ruhu. Her zaman kullanıcılarımız için tasarlıyoruz. Bu değişiklikler, görsel kimliğimize hem heyecan hem de denge enjekte ederken, ekibimizin ve topluluğumuz tarafından sevilen ikonik unsurlarını koruduğunu düşünüyoruz. ” 

Sponsor
Levent Kaya: Bilgisayar mühendisi yazar, işi ile ilgili birikimini ve teknoloji bilgisini haber ve makaleleri ile TeknoXL.com web sitesine yansıtıyor. Yazar 32 yaşında evli ve profesyonel fotoğrafçı.
Sponsor
Benzer Yazılar