X
Sponsor

Tüm Half-Life Oyunları İki Ay Ücretsiz!

Sponsor

Oyun yapım şirketi Valve, Half-Life: Alyx’in yaklaşan lansmanını kutlamak için tüm orijinal Half-Life oyunlarını iki ay boyunca ücretsiz yayınlıyor. Şirket, teknik olarak Half-Life 3 olmasa da, yeni oyun için heyecan yaratmaya çalışıyor.

Yine de, Half-Life oyunlarını hiç oynamadıysanız veya geçmişe dönüp bu oyunu oynamak istiyorsanız bunun için tam zamanı.

Her bir oyun Steam’de ayrı ayrı indirilip oynanabiliyor, işte o oyunlar :

Oyunlar bugünün grafik standartlarına göre oldukça eski görünebilir, ancak ilk Half-Life’ın 1998’de piyasaya sürüldüğü göz önüne alınmalı. Yine de bu oyunlar klasikler, bu yüzden daha önce oynamadıysanız kesinlikle denemelisiniz.

Half-Life: Alyx, Half-Life 2 olaylarının öncesinde geçiyor, aynı karakterlerden ve arka plan hikayelerinin bazılarını paylaşıyor. Valve’n eski oyunlarını deneyimlemek veya yeniden oynamak gelecek yeni oyuna hazırlanmanın en iyi yolu gibi görünüyor.

Half-Life: Alyx

Sponsor
Sera: 28 yaşındaki yazar, Makine mühendisi ve TeknoXL.com web sitesin de haber editörlüğü yapıyor. Yazar, yurt içi ve yurt dışı teknoloji gündemini yakından takip ediyor, teknolojik gelişmeleri okurlarına en hızlı ve doğru şekilde aktarıyor.
Sponsor
Benzer Yazılar