X
Sponsor

Apple iPhone SE2 Şubat Ayında Üretimine Başlanacak!

iPhone SE2

Sponsor

“Apple iPhone SE 2 4.7 inç HD ekran, A13 Biyonik yonga seti, iOS 13 ve parmak izi okuyucu ile gelmesi bekleniyor”

Apple iPhone SE 2 / iPhone 9’un önümüzdeki ay seri üretimine başlayacağı ve Mart ayı başlarında resmi olarak tanıtılacağı söyleniyor. Üretimin Foxconn, Pegatron ve Winstron üreticileri arasında paylaşıldığı söyleniyor. İPhone SE 2 / iPhone 9’un ana düğmeye entegre edilmiş parmak izi okuyucu özelliğine sahip olduğu ve Apple iPhone 11’e benzer şekilde Apple A13 işlemciyle ve iPhone 8 benzeri bir tasarıma sahip olduğu söyleniyor. Bu söylentiye göre, 4.7 inç LCD ekrana ve arkada tek bir kameraya sahip olacağı anlamına geliyor.

Ming-Chi Kuo’nun verdiği bilgiye göre, iPhone SE2 / iPhone 9’un iPhone 8 64GB modelinden daha ucuz olarak 399 $’dan başlayan fiyatlarla geleceği yönünde. Ayrıca yeni bütçe dostu telefon, Kuo tarafından iPhone SE 2 olarak adlandırılmış olsa da Apple’ın cihaza ne isim vereceği belirsizliğini koruyor. Başka kaynaklardan alınan bilgilere göre ise, iPhone 8 ile iPhone 10 arasına iPhone 9 ismini alarak konumlanacağı yönünde. Bu yeni modelin, iOS 13 güncellemesini alamayıp Apple TV + ve Apple Arcade gibi hizmetlerden faydalanamayan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcılarını çekebileceği düşünülüyor.

Apple iPhone SE 2 / iPhone 9’un 3GB RAM, 64GB / 128GB depolama seçenekleri ile ve iOS 13 işletim sistemi ile çalışacağı söyleniyor.

Sponsor
Hasan Atmaca: Makine mühendisi yazar, Teknoxl teknoloji haberleri kuruluşunda genel yayın yönetmeni ve editör olarak görev almaktadır. Teknoloji meraklısı yazar, bilgi ve deneyimini Teknoxl.com okurları ile paylaşıyor. Yazar 45 yaşında evli ve iki çocuk babasıdır.
Sponsor
Benzer Yazılar