X
Sponsor

Motorola Edge+ Özellikleri Ortaya Çıktı!

Motorola

Sponsor

Motorola’nın, Motorola Edge + olarak adlandırılan yeni model akıllı telefonu piyasaya sürmek için çalıştığı söyleniyor. Şimdiye kadar, şirket tarafından Motorola Edge+’nın ne zaman piyasaya sürüleceğine dair resmi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak yeni modelin Geekbench listesinde test verilerinin ortaya çıkmasından dolayı lansman tarihinin yakın olduğunu söyleyebiliriz. Geekbench listesi Motorola Edge+’nın, 12GB RAM ve Android 10 OS gibi birkaç önemli özelliğini ortaya koyuyor. Motorola Edge +, Şubat ayında MWC 2020‘de piyasaya sürüleceği söylenen amiral gemisi telefonu olabilir.

Motorola Edge + Geekbench listesinde yer alan özellikleri

Geekbench testine göre, Motorola Edge + tek çekirdek testinde 4.106 puan, çok çekirdekli testte ise 12.823 puan aldı. Listede ayrıca, Motorola Edge + cihazının 1,80 GHz sekiz çekirdekli yonga seti ile güçlendirileceği yer alıyor. Anakart Geekbench sayfasında “burton” olarak listeleniyor. Teknik özelliklerin devamında ise, Motorola Edge + Android 10 işletim sistemine sahip olacak. İşlemci bilgisi yer almıyor ancak cihaz 12GB RAMe sahip olacak. Muhtemelen cihaz farklı bellek seçenekleriyle de piyasaya sunulacak. 

Bahsettiğimiz özellikler dışında, Motorola Edge + ile ilgili başka bilgi yer almıyor. Motorola’nın, Motorola G Stylus olarak adlandırılan, ekran kalemine sahip bir akıllı telefon üzerinde de çalıştığını daha önceki haberlerimizde bahsetmiştik. Motorola Edge + gibi, Motorola G Stylus da delikli kamera ekranına sahip olması bekleniyor. Ayrıca, şirket yakında Moto G8 ve Moto G8 Power akıllı telefonlarını da piyasaya sürmesi bekleniyor.

Motorola Edge Plus Geekbench
Sponsor
Levent Kaya: Bilgisayar mühendisi yazar, işi ile ilgili birikimini ve teknoloji bilgisini haber ve makaleleri ile TeknoXL.com web sitesine yansıtıyor. Yazar 32 yaşında evli ve profesyonel fotoğrafçı.
Sponsor
Benzer Yazılar