Honor View 30 Pro ve 9x Pro Avrupa Lansmanı!

0
108
Honor 2020 Lansman
Honor 2020 Lansman

Honor, 24 Şubat’ta yapılacak küresel bir lansman etkinliğinde yeni ürünlerini açıklayacağını duyurdu. Etkinlikte, akıllı saat, dizüstü bilgisayarlar, Honor View 30 Pro ve 9X Pro akıllı telefonların Avrupa lansmanları dahil olmak üzere altı cihaz duyurusunun yapılması bekleniyor.

Etkinlik, Mobil Dünya Kongresi 2020 iptal olmasına rağmen Barselona’da yapılacak. Honor başkanı George Zhao ile “Tüm Senaryo Akıllı Yaşam Ürünleri Lansmanı” olarak adlandırılan etkinlik 24 Şubat’ta Barselona’da 17.30 CET’te başlayacak. Lansman için küresel zamanlar:

  • 08:30 San Francisco
  • 11.30 New York
  • 16:30 Londra
  • 17:30 Paris, Madrid, Berlin
  • 22:00 Yeni Delhi
  • 0.30am Pekin (25 Şubat)
  • 03:30 Sidney (25 Şubat)

Etkinlik YouTube’da canlı olarak yayınlanacak ayrıca Twitter ve Facebook’ta da görüntülenebilecek. Honor etkinliğin başlangıcında oldukça uzun bir basın toplantısı olacağını, Honor View 30 Pro ve 9X Pro akıllı telefonlar için Avrupa lansmanları olacağını bildirdi.

Bu telefonlar, Eylül ayında piyasaya sürülen Mate 30 Pro ve yeni Huawei telefonların da olduğu Google uygulamalarıyla birlikte gelmeyecek.

Honor, CES’de tanıtılan MagicWatch 2 akıllı saatinin yeni bir özel sürümüne ek olarak, MagicBook 14 ve 15 Windows dizüstü bilgisayarlarını tanıtacak.
 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here