Realme X50 Pro 5G’nin Lansman Tarihi Açıklandı!

0
116
Realme x50 pro 5g lansman
Realme x50 pro 5g lansman

Oppo’nun kardeş markası Realme, 24 Şubat’ta canlı yayın lansman etkinliği sırasında yeni amiral gemisi telefonunu açıklayacağını duyurdu.

Realme kendisini “dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası” olarak adlandırıyor. Gerçekleşecek olan etkinliğin temasının “Geleceğin Hızı” olarak adlandıran Realme etkinlikte X50 Pro 5G telefonunu tanıtacak.

Realme, 2019’un ikinci bölümünde en iyi yedi küresel akıllı telefon markasına girdiğini ve şu anda 25 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu açıkladı.

Realme 5G lansmanı ne zaman?


Lansman 24 Şubat Pazartesi günü Madrid’te gerçekleşecek. Lansman için küresel zamanlar:

01:00 San Francisco
04:00 New York
09:00 Londra
10:00 Paris, Madrid, Berlin
14:30 Yeni Delhi – orada başka bir lansman etkinliği daha var.
17:00 Pekin
20:00 Sidney

Etkinlik YouTube’da canlı olarak yayınlanacak, ayrıca Facebook ve realme.com adreslerinde de mevcut olacak.

Etkinlik Realme’nin yeni amiral gemisi telefonu üzerine kurulu olacak. Yeni modelin, Qualcomm Snapdragon 865 işlemciye, 8GB RAM / 128GB ve 12GB RAM / 256GB depolama seçenekleriyle gelmesi bekleniyor.

Realme, geçen Aralık ayında Qualcomm’un lansman etkinliği sırasında yeni yonga setini kullanan ilk şirketlerden biri olarak ilan edildi ve Ocak ayında Çin’de Snapdragon 865G tabanlı X50 telefonunu piyasaya sürdü.

X50 Pro’nun 64MP dörtlü Kamera ünitesinin yanı sıra 16MP ve 8MP çiftli ön kameralara sahip olacağı söyleniyor. Standart X50’deki LCD ekrandan bir adım yukarı çıkan bir OLED ekran ile gelmesi bekleniyor.

Bazı söylentilere göre, X50’nin yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahip olacağı yönünde olsa da, ekranın altında olma olasılığı da oldukça fazla. Yeni Realme modelinin, Android 10’un üzerine kurulu olan ColourOS 7’ye sahip olması bekleniyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here