2019 Yılında Youtube’da En Çok Kazananlar

0
962

2019 Yılında Youtube’da En Çok Kazananları

Youtube gibi dev bir platform üzerinde kazanmamak ne kadar zor olurdu değil mi? İnsanlar harikulade içeriği hazırlayabilmek için gece demeden gündüz demeden çalışmaktalar. Ancak içeriklerin karşılığını nasıl alacaklar? İşte Youtube’da en çok para kazanan o isimler; hemen aşağıda…

Günümüzün en popüler para kazanma araçlarından birisi olan Youtube, 2019 yılında profesyonel kanallarına çok daha fazla kazandırmaya devam ediyor. Youtuber’lar sürekli olarak içerik paylaşımı yapsalar da onları sıralamaya koyan algoritmanın çok daha farklı istekleri var. Youtube hem sahip olduğu içerik ile hem de Youtuber’ları ile bugün dünyanın en geniş çaplı yeni medya televizyonu haline gelmiştir.

2019’un En Çok Kazanan Youtuber’ları

Yılın en zengin insanlarının listesini hazırlayan Forbes, bu yıl bir ilk olarak 2019 yılında Youtube’da en çok kazanan kanalların listesini hazırladı. Forbes’e göre Youtube’da en çok kazanan 8 yaşındaki Ryan Raji oldu. Ryan’ın Youtube’da Ryan’s World isminde bir kanalı var. 2019 yılında 22 milyon dolar kazanarak Youtube’un en çok kazanan ismi olmuştur. Ryan 2019 yılında toplam da 1,9 milyar kez izlenmiştir.
Ardından en çok kazanan isimler listesi ise şu şekilde;

Rhett And Link: 17,5 milyon dolar
Jeffree Star: 17 milyon dolar
Presyon Arsement: 14 milyon dolar
PewDiePie: 13 milyon dolar
Markiplier: 13 milyon dolar
Daniel Middleton: 12 milyon dolar
Evan Fong: 11,5 milyon dolar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz