Sony Xperia Lansmanı 2020 Canlı Yayınlanacak!

0
135
Sony Xperia 5
Sony Xperia 5

Bir çok marka Koranavirüsü endişeleri nedeniyle etkinliğe katılımını iptal etmişti ve sonrasında yapılan açıklama ile Mobil Dünya Kongresi 2020 iptaline karar verilmişti.

Etkinliğin iptalinden dolayı dönem içinde gerçekleşmesi gereken bazı basın etkinlikleri canlı yayınlarla devam etmektedir. Sony Mobile da etkinliği bu şekilde yapan şirketlerden birisi.

Canlı yayın etkinliğinde Sony Xperia 5.5 de dahil olmak üzere birkaç yeni cihazın piyasaya sürülmesini bekleniyor.

Sony Xperia 2020 etkinliği ne zaman?

Sony etkinliği 24 Şubat Pazartesi günü online olarak gerçekleşecek. Etkinlik açılış saati CET 8:30 olarak bildirildi.

Farklı yerel saatler :

  • Londra: 07:30 GMT
  • New York: 02:30 EST
  • San Francisco: 23:30 Pazar PST
  • Mumbai: 13:00 IST
  • Tokyo: 16:30 JST

Sony Xperia 2020 lansmanını nasıl izlenir?

Sony etkinlik için canlı yayın akışı yapacağını doğruladı, etkinliği Sony Xperia YouTube hesabı üzerinden izleyebilirsiniz. 

Sony Xperia 2020 basın toplantısında neler bekleniyor?

Sony’nin planlarını çevreleyen çok sayıda sızıntı haberi görülmedi, ancak birkaç farklı cihazdan bahsediliyor.

Alınan bazı haberlere göre, Xperia 5 Plus adı verilen ve Qualcomm Snapdragon 865 donanım ile çalışan 6,5 inç 21: 9 ekrana sahip amiral gemisi düzeyinde bir cihazın tanıtılması bekleniyor. Bu cihazın 5G özelliği olup olmayacağı henüz belli değil. Ayrıca orta seviyede bir Snapdragon 765 donanımlı bir cihazında tanıtılması bekleniyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here